Meer relevante websitebezoekers zonder advertentiebudget? Kies SEO

Ben je slecht of niet zichtbaar in Google? Wil je graag als eerste in de zoekresultaten naar boven komen op een bepaald zoekwoord? Hierbij kunnen onze SEO Specialisten in Asten je bij helpen.

SEO SocialPoint

Waarom SEO inzetten?

Geen advertentiebudget nodig

Beter vindbaar in Google

Relevante websitebezoekers

SEO Asten

Omdat SEO op lange termijn gericht is, is een duidelijke strategie en tactiek van belang. We gebruiken hiervoor 6 stappen om de beste resultaten te krijgen. Bent u benieuwd wat SEO voor uw onderneming kan betekenen? Neem contact op voor gratis advies.

1. Huidige SEO situatie
2. Zoekwoordenonderzoek
3. Concurrentieanalyse
4. Doelstellingen formuleren
5. Tactiek & Strategie
6. Uitvoering

Veelgestelde vragen over SEO

Wat is SEO precies?

SEO zorgt ervoor dat u goed gevonden wordt in Google op de door uw belangrijke zoekwoorden zonder advertentiebudget te gebruiken, SEO is namelijk ook geen vorm van adverteren. Er zijn verschillende aspecten om organisch goed vindbaar te zijn in Google, denk bijvoorbeeld aan link building, juiste zoekwoorden, H1, H2, H3 koppen en relevante content.

Wanneer kan ik resultaat zien?

Het is erg lastig in te schatten wanneer het resultaat van SEO daadwerkelijk zichtbaar is. Wel zult u zien wanneer uw website hoger in de organische zoekresultaten van Google komt te staan, er ook meer websiteverkeer richting uw website gaat dat mogelijk kan leiden tot nieuwe aankopen of contactaanvragen.

Verschil tussen SEO en SEA?

Het verschil in SEO en SEA is dat SEO zich richt op de organische zoekresultaten. Dit zijn de zoekresultaten die vaak na de advertenties komen. Het verschil tussen SEA en SEO is dat SEA vaak op kort termijn al effect heeft, alleen je wel voor je advertentieplek betaald in tegenstelling tot SEO dat op lange termijn effect heeft, maar hiervoor is dan geen advertentie budget nodig.