Online marketing begint bij een goed functionerende en professionele website

Ben je opzoek naar een nieuwe website of wilt je graag je oude website vernieuwen? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij bouwen de perfecte WordPress website voor jou.

Webdesign WordPress

Waarom een goed functionerende website?

Website verzamelt klantgegevens.

Betere online vindbaarheid

Website straalt professionaliteit uit

Website Asten

Bij webdesign is communicatie tussen de klant en webdesigner erg belangrijk. Zo moeten wij de exacte wensen van de klant begrijpen en het overbrengen naar de website. Daarnaast wordt er bij veel online marketing activiteiten door verwezen naar de website, daarom is een goed functionerende website van belang. Wilt u een goede online basis voor uw onderneming? Neem dan contact op om te kunnen kijken hoe we uw onderneming het beste online kunnen profileren.

1. Kennismakingsgesprek
2. Huisstijl aanleveren
3. Homepagina template aanleveren voor feedback
4. Feedback verwerken
5. Alle pagina's naar wens afronden
6. Website opleveren aan klant

Veelgestelde vragen over webdesign

Op welk platform bouwen jullie de websites?

De websites worden gebouwt op het CMS platform WordPress. Er is voor dit platform gekozen omdat WordPress het grootste CMS platform is met de meeste mogelijkheden.

Onderhouden jullie ook de websites?

SocialPoint kan zowel de websites onderhouden als bouwen, zo blijft de website up-to-date, en aantrekkelijk voor de doelgroep.

Kan ik ook mijn website laten vervangen?

Ja zeker dat is ook mogelijk, we kijken dan samen met u naar de pijnpunten van de huidige website en deze nemen we mee in het nieuwe design. Zo ontstaat er een website die er zowel beter uitziet als functioneert.

Waarom is het hebben van een goede website belangrijk?

Een goede website is het startpunt van de online marketing, dit omdat al het verkeer dat binnen komt via de online marketing kanalen worden naar de website gestuurd. Een voorbeeld hiervan is e-mail marketing hierbij wil je de lezer van de nieuwsbrief doorverwijzen naar de website. Daarnaast kunnen wij er ook voor zorgen dat je website hoog in de Google Ranking komt door middel van SEO.